Uppdateringar i kalendern

Uppdateringar i kalendern

Nytt år betyder nya gig och uppdateringar i kalendern! Här kommer en kort sammanfattning av var du kan se Laila Adèle live under 2023!

Först ut är ”Tysta Maria” – en spännande, fartfylld musikal om en tid som formades av starka, kreativa kvinnor – men som knappt nämns i historieböckerna. Efter publiksuccén ”Äppelkriget” vintern 2020 är manusförfattaren och regissören Annika Kofoed tillbaka med en ny, storslagen berättelse med djupa rötter i Helsingborgs historia. Spelas på Helsingborgs Stadsteater mellan den 25 februari och 1 april.

Den 7-8 juli i sommar är det sedan dags för en repris av förra årets stora succé på Dalhalla, nämligen den storslagna och stjärnspäckade konsertversionen av ”Jesus Christ Superstar”! Se Laila dela scen med bland andra Linus Wahlgren och Peter Stormare i Tim Rice och Andrew Lloyd Webbers älskade rockopera.

Slutligen handlar det om årets återkommande höjdpunkt för alla musikalälskare där ute! I höst kan man nämligen åter se Laila i den omåttligt populära turnén ”Från Broadway till Duvemåla” som tar sig genom ett 20-tal städer i hela Sverige, från Luleå i norr till Ystad i söder under perioden 15 september – 12 november.

Alla datum samt länkar till mer info och biljetter hittar ni som vanligt i kalendern här på hemsidan!